Saturday, October 2, 2010

Roulottes


These joyful gypsy caravan photos from Eclectic Gipsyland in Flickr.

5 comments:

 1. Tiiätkö kun pitäis olla monta kämppää.Yksi olis tälläinen,sit ois tanskalaista harmoniaa ja yksi loft-asunto.Tykkään niin monesta,hitto tää on upee.

  ReplyDelete
 2. Tää on kiva blogi! Hieno idea laittaa oma inspiraatiovihko sähköiseen muotoon. Helpompi katsella täältä kuin lärätä monia talteenotettuja kuvia ja vihkoja. Mää haluun kanssa tämmösen ideablogin! Vaan en taida keritä oikeesti päivittämään, ehken sittenkään laita...

  ReplyDelete
 3. Myös minäkin kaipailen usampaa asuntoa ja ihaninta että ne olis vielä useassa maassa,jotta kaikki ihanuudet ja tyylit sais toteutettua juuri sellaisena kun ne olisi parhaimmillaan...noh onneksi kaikkea ei voi saada,että vielä olisi jotain josta unelmoida ja jotain edessäpäin toteutettavaa.

  ReplyDelete
 4. Henrietta
  Tiedan kylla niin tasmalleen mita tarkoitat, mulla on kanssa sellainen unelma talo lista, en pyty todellakaan paattamaan vain yhta, pitaisi olla useampia. Ja tallainen vankkuri vois olla hyva ratkaisu tallaisen varikkaan boheemin ympariston kaipuuseen. ;)

  Sandra
  Oh, I also love those colors. :)

  Johanna
  Juu, mulla on nyt tallanen digitaalinen leikekirja, kun ma en taas kerkia mitenkaan laraamaan oikeita kuvia, mutta samalla kun tassa koneella tyoskentelen, niin tulen tormanneeksi ihaniin juttuihin, jotka nyt sitten tanne keraan talteen. Ma huomaan, etta taa on inspiroinut mua jo tosi paljon ja myos esim. valokuvauksen suhteen olen oivaltanut paljon uusia asioita.

  Ihanuudet
  No just noin mullakin on, mulla on lista maista ja sitten siita, millainen koti missakin maassa olisi. Kaikkea ei voi saada, mutta nykyisin uskallan jo uskoa siihen, etta toisaalta on myos mahdollista toteuttaa unelmiaan. :)

  ReplyDelete